Zagreb Bota Sare Restaurant

ZAGREB zvonimirova

1. o restoranu

KAD ZAKORAČITE KROZ VRATA IMATE OSJEĆAJ DA STE KROČILI U DALMACIJU U MALOM, KLAPSKI ZVUCI STVARAJU ŠARMANTNU ATMOSFERU TRADICIONALNOG U KOJOJ GOSTI MOGU OPUŠTENO UŽIVATI U SVJEŽE PRIPREMLJENOJ RIBI I IZVAREDNOJ SELEKCIJI VINA.
U SKLOPU RESTORANA OTVOREN JE I OŠTRIGA BAR KOJI VAM OMOGUĆAVA DEGUSTACIJE UKUSNO PRIPREMLJENIH DOMAĆIH DELICIJA U BILO KOJE DOBA DANA U UGODNOJ ATMOSFERI I OPUŠTENOM AMBIJENTU PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA.
TAKO SMO U PONUDU UVRSTILI I MARENDE IZ JADRANA KOJE SE SASTAVLJAJU SVAKODNEVNO, A I DOSTAVLJAJU NA VAMA ŽELJENU LOKACIJU. PONUDA SE SASTOJI OD ISKLJUČIVO SVJEŽE PRIPREMLJENE RIBE KOJU PAŽLJIVO BIRAMO NA ZADARSKOJ, SPLITSKOJ ILI DUBROVAČKOJ RIBARNICI,A NA VAMA JE SAMO DA ODLUČITE KOLIKO ZDRAVO SE ŽELITE HRANITI DANAS. OSIM RIBLJIH SPECIJALITETA U PONUDI IMAMO I RAZNE MESNE SPECIJALITETE.


ZA NAŠE GOSTE IMAMO OSIGURAN GRATIS PARKING PORED RESTORANA

2. kontakt

Adresa: Ulica kralja Zvonimira 124, 10 000 Zagreb
Tel: 01/2316745
RADNO VRIJEME:
PON-SUB: 07:00 DO 23:00
NED: 09:00 DO 17:00
E-mail: zagreb@bota-sare.hr

Manager: Zrinka Šare

OYSTER&SUSHI BAR

napravite rezervaciju

 

     

 

 

OYSTER&SUSHI BAR "BOTA"

Nakon širenja Oyster&sushi bara "Bota" iz Dubrovnika u Split, našu novu gastronomsku ponudu smo odlučili predstaviti i u Zagrebu.

Tako je 01.02.2012. otvoren još jedan Oyster&sushi bar "Bota" unutar restorana Bota Šare , te je sushi postao nova gastronomska delicija u ponudi samog restorana.

Zanimljivost oyster&sushi bara čini japanski sushi pripravljen isključivo od jadranskih sastojaka, a u novu gastronomsku priču uplela se najbolja kamenica svijeta, ona stonska, koja je sushiju dala jedan posve nov okus.

Dok u svijetu postoje poznati sushi barovi, Dubrovnik, Split i Zagreb su upravo dobili oyster i sushi bar, posve neobičan restoran, koji nudi sushi i stonske kamenice na istom stolu.

oyster & sushi bar meni