Restaurant Bota Sare Dubrovnik

OYSTER & SUSHI BAR

o BARU

U ambijentu Oyster & Sushi bara Bota naći ćete idealno mjesto za gastronomsku avanturu! Vašu žudnju za kombinacijom okusa zasigurno će utažiti specijaliteti koji nastaju spajanjem odabranih vrhunskih jadranskih namirnica i japanskih kulinarskih metoda. Sama bit Bota fuzije upotreba je jednostavnih metoda kojima se zadržava okus najboljih namirnica. Rezultat su inovativni specijaliteti koji se obožavaju jer su ukusni, lagani, moderni i svježi.

Najkvalitetnije namirnice, kao što su malostonske kamenice, plavoperajna tuna, škampi, kozice, mediteranski začini, stonska sol, a koje svi restorani Bota Šare svakodnevno koriste u pripremanju jela, garancija su zdravog obroka i uživanja u svom zalogaju. Za ljubitelje mesnih i vegetarijanskih specijaliteta Bota u rukavu uvijek ima par skrivenih aseva, kao što su Teriyaki steak ili Vegetarijanska plitica.

Lepeza boja na tanjuru osvojit će Vas na prvi pogled, a u jedinstvenu fuziju uvjerit će Vas punoća okusa pri svakom zalogaju. Riba iz Malog mora, odnosno južnog dijela Malostonskog zaljeva, svima je poznato, smatra se vrhunskom ribom, a mi ju pripremamo uvijek svježu, tako da će i najzahtjevnija nepca biti zahvalna za svaki posjet jednom od Oyster & Sushi barova Bota.

BOTA – mjesto gdje se susreću gastronomska prošlost, sadašnjost i budućnost.

Radno vrijeme: 12:00 – 24:00

kontakt

Oyster & Sushi Bar "Bota",
Od Pustijerne bb, 20 000 Dubrovnik
Tel: +385 (0)20/ 324 034
E-MAIL: sales2@bota-sare.hr
Vlasnik i voditelj: Pero Šare

oyster & sushi bar meni  

napravite rezervaciju


Dubrovnik susi bar Dubrovnik old town restaurant Bota Dubrovnik old town restaurant